::-webkit-scrollbar {height:12px;width: 12px;background: #D9D9D9;}::-webkit-scrollbar-thumb {background-color: #F2F5A9;-moz-border-radius: 10px;border-radius: 10px;}

Ma Followers

Friday, 14 December 2012

Merepek Sebentar

asSalamualaikum

mukadimah sebentar ~
lama nya teda update blog  mace juga muka blog yang lama teda perubahan (kasiamnya juga) 
almaklum la orang teda blodband ba bilang mau kasi on9 lapy . tu la pasal blog nya si gadis ni jelek . kan kan kan . HUHUHU

geram nya saya! ~
hari pertama msuk asrama huru hara suda . dokumen yg perlukan tuk pndftran belum d prin lagi . sob sob selesai juak masalah ada si cek aban bantu . HEHEHE

bikin geram lagi dpat hostel aras 5 (sedih) . menangis kaki jow naik trun da la tepisah dari temang2 betogeh . 
terima sak la asal dpat kamsis dari jadi ninja berjaya . HOHOHO

dapat bilik berumet sama dak non muslim lagi (baccat). amacam ba pengurusan ni tau la nama ku santek (perasan) tpi jan juak kan ndak tgok mklumat diri . ini terus2 kasi berumet sama non . GERAM ! 
da la sem lepas sama dak non aq wat2 cool seja ni sem di kasi lagi rumet non (kecewa). 

and finally dpat juak tukar romet . HEHEHE . dak LonDon lagi . ok la kan dari teda rumet . mamak salu pesan nak jan suka merunggut terima seja apa ada nya . aiiseh macam butui . HEHEHE

bermula la suda kehidupan d asrama sebagai pelajar lagi . last sem suda (hepy) mau stdy rajin2 kasi 4plat lagi macam sem lepas (kunun) H0H0H0 . dats ol sampai jumpa d nex entry lau ada kesempatan . k bye



contengan,
gadis merepek



Friday, 10 August 2012

Pest Tyme BerBlogger =)

Assalam . 
urm mcam tak pecaya plak aQ da ada blog ne .
aiiseh bangga la tu kaw juren . HIHIHI~
blogger pun besa2 seja . orang kata yg paling SIMPLE la .
tak da yg menarik .almaklum la bdak baru belajar ba ni .

Sebenarnya, 
niat di HATI mau berblogger suda lama dari dulu2 lagi (trep)
tapi kemampuan DIRI tak mampu (malas
besa la on9 pun guna talipon kan amcam mau wat blog (malu
dan akhir nya jadi juga la blogger yg tak berapa santek ni (sedih)

Jikalau, 
kalau sang hati dan otak ada cerita
kalau sang tangan rajin menaip
kalau sang mata rajin tengok blog
ada la entry yang akan menyusul 

Dan kini, 
kini aQ suda mula berblogger wlau pun jarang update 
aiiseh kata2 macam pelik2 seja aq taip ni kan (s0ts0t sendiri)

da . ntah apa da aq merepek ne . tu seja tuk kali ini sebagai mukadimah . HEHEHE~
sampai ketemu di entry2 seterus nya di masa akan datang :)




Contengan,
Gadis Merepek











Tuesday, 31 July 2012

Jaga Kan Si Dia =.=

Hanya dirimu yang ku cinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku


Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepada mu

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Walau ku tahu kau takkan sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadmau

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku ’kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku




Contengan:
Gadis Jiwang

Thursday, 19 July 2012

TAKUT :)


Ku tahu kamu bosan , ku tahu kamu jenuh ,
Ku tahu kamu tak tahan lagi,
Ini semua salahku, Ini semua sebabku,
Ku tahu kamu tak tahan lagi.



Aku takut kamu pergi,
Kamu hilang, kamu sakit,
Aku ingin kau di sini,
Di samping ku selamanya.


Aku ingin kau di sini ,
Di sampingku selamanya.