::-webkit-scrollbar {height:12px;width: 12px;background: #D9D9D9;}::-webkit-scrollbar-thumb {background-color: #F2F5A9;-moz-border-radius: 10px;border-radius: 10px;}

Ma Followers

Friday, 10 August 2012

Pest Tyme BerBlogger =)

Assalam . 
urm mcam tak pecaya plak aQ da ada blog ne .
aiiseh bangga la tu kaw juren . HIHIHI~
blogger pun besa2 seja . orang kata yg paling SIMPLE la .
tak da yg menarik .almaklum la bdak baru belajar ba ni .

Sebenarnya, 
niat di HATI mau berblogger suda lama dari dulu2 lagi (trep)
tapi kemampuan DIRI tak mampu (malas
besa la on9 pun guna talipon kan amcam mau wat blog (malu
dan akhir nya jadi juga la blogger yg tak berapa santek ni (sedih)

Jikalau, 
kalau sang hati dan otak ada cerita
kalau sang tangan rajin menaip
kalau sang mata rajin tengok blog
ada la entry yang akan menyusul 

Dan kini, 
kini aQ suda mula berblogger wlau pun jarang update 
aiiseh kata2 macam pelik2 seja aq taip ni kan (s0ts0t sendiri)

da . ntah apa da aq merepek ne . tu seja tuk kali ini sebagai mukadimah . HEHEHE~
sampai ketemu di entry2 seterus nya di masa akan datang :)




Contengan,
Gadis Merepek











4 comments:

  1. hehe . erm =)
    baru bejinak2 ni dlam dunia blogger

    ReplyDelete
  2. keep it up.... kalau kau tambah cbox/shoutbox dalam blog mu lagi bagus... mungkin banyak yang shout kau di situ... boleh la kau follow dorang dan sebaliknya... hehehe. hanya mencadangkan saja..


    by me...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2 . hehehhe, baru nak test2 berblog jak nie. teda masa lagi nak upgrade kan ke 5star . tggu jak la k =)

      Delete